لزوم تعیین مجازات‌های سنگین برای همکاری با رسانه‌های تروریستی-راهبرد معاصر
محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک در گفت‌و‌گو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

لزوم تعیین مجازات‌های سنگین برای همکاری با رسانه‌های تروریستی

محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک با بیان اینکه اقدام وزارت اطلاعات در سازمان تروریستی اعلام کردن اینترنشنال درست بود، گفت: باید برای هرگونه همکاری با اینترنشنال مجازات‌های سنگینی در نظر گرفته شود و یکی از مجازات‌ها این است، اموال کسانی که با این رسانه‌ها همکاری می‌کنند به نفع خسارت دیدگان مصادره و حتی اخبار مجازات عاملان منتشر شود.
محمدحسن قدیری ابیانه؛ سفیر سابق ایران در مکزیک
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۵۹۱۰۰

لزوم تعیین مجازات‌های سنگین برای همکاری با رسانه‌های تروریستی

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ حجت‌الاسلام خطیب، وزیر اطلاعات با بیان اینکه بزرگترین عملیات تأثیر روی کشوری در جهان برای بی‌ثبات‌سازی و اغتشاش به وسیله عملیات ترکیبی همان بود که در اغتشاشات و در دوره پسا اغتشاشات از سوی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی و سعودی انجام شد، گفت: شبکه اینترنشنال از سوی دستگاه امنیتی ایران به‌عنوان سازمان تروریستی شناخته شده و عوامل آن تحت تعقیب وزارت اطلاعات قرار خواهند گرفت و من‌بعد، هر نوع ارتباط با این سازمان تروریستی به‌عنوان ورود به حوزه تروریستی و تهدید امنیت ملی تلقی خواهد شد.

 
کمتر از 48 ساعت از تروریستی اعلام شدن شبکه اینترنشنال به وسیله وزارت اطلاعات، الهام افکاری از عوامل اصلی شبکه ایران اینترنشنال که در اغتشاشات اخیر نقش داشت، در هنگام فرار از کشور به وسیله سربازان گمنام امام زمان(عج) در وزارت اطلاعات دستگیر شد. افکاری یکی از عوامل سازمان تروریستی اینترنشنال است که فعالیت‌ و اقدامات ‌فراوانی در سیاه‌نمایی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، دعوت جوانان و دختران به اغتشاشات و ایجاد رعب و وحشت میان مردم انجام داده بود.

 
شبکه تروریستی اینترنشنال زمانی حساسیت‌ها را نسبت به خود بالا برد که بعد از حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در سال ۹۷ با سخنگوی گروهک تروریستی الاحوازیه گفت وگو کرد و نشان داد مرز و تعارفی برای ارتباط‌گیری با تروریست‌ها و تجزیه‌طلبان ندارد. این شبکه سعودی در ۵۰ روز گذشته تقریباً ۱۲۰ بار با تجزیه‌طلبان شناخته‌شده مصاحبه کرد و با  این تعداد مصاحبه نشان ‌داد عملاً با یک شبکه تروریستی مواجهیم.

باید در نظر داشت همکاری با رسانه‌های بیگانه همچون صدای آمریکا و بی.بی.سی فارسی نیز جزو همکاری با رسانه های تروریستی به شمار می‌رود


محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک در گفت‌وگو با خبرنگار «راهبرد معاصر» گفت: اقدام وزارت اطلاعات در سازمان تروریستی اعلام کردن اینترنشنال درست بود که البته باید زودتر انجام می‌شد. در بُعد رسانه‌ای، رسانه‌های داخلی باید از صرفاً بیان یک خبر خارج شوند و به تحلیل ابعاد ماجرا بپردازند.


وی با بیان اینکه همه باید بدانند هرگونه همکاری با اینترنشنال به منزله همکاری با سازمان‌های تروریستی است، افزود: باید برای هرگونه همکاری با این سازمان تروریستی مجازات‌های سنگینی درنظر گرفته شود. به نظر من، یکی از مجازات ها این است اموال کسانی که با این رسانه ها همکاری می‌کنند و گزارش می فرستند به نفع خسارت دیدگان مصادره و حتی اخبار مجازات عاملان منتشر شود.


دیپلمات سابق کشورمان عنوان کرد: باید در نظر داشت همکاری با رسانه‌های بیگانه همچون صدای آمریکا و بی.بی.سی فارسی نیز جزو همکاری با رسانه های تروریستی به شمار می‌رود.


قدیری ابیانه گفت: وقتی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اعلام می کند «می خواهم ایران را آزاد کنم» و علنی از اغتشاشگران و گروه های تروریستی حمایت می کند، طبعاً رسانه‌های دولتی این کشور همچون صدای آمریکا باید سازمان تروریستی اعلام شوند. آنها در تحریم ایران ید طولایی دارند و خوشبختانه دولت سیزدهم وارد اقدام متقابل با آمریکایی ها شده است. وزارت امور خارجه به تازگی تحریم متقابل عناصر دخیل در ناآرامی های ایران را در دستور کار قرار داد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده